Vegan start-ups: ideeën in de praktijk | Utrecht

By February 5, 2019
Details
Date:

February 25

Time:

06:30 am - 09:30 am

Event Category:

v-entrepreneurs the netherlands

Organizer

v-entrepreneurs The Netherlands

Website: Organizer's Website
Venue

Oproer Brouwerij, Bier Café & Restaurant

CAB-Rondom 90A

Utrecht, NL

Wil je een vegan bedrijf starten of ben je al (doorgewinterde) vegan ondernemer en wil je graag andere vegan ondernemers leren kennen? Wil jij ook de wereld veroveren met je vegan product of dienst? Of ben je geinteresseerd in veganisme en ondernemerschap? Kom dan langs bij ons tweede Vegan Entrepreneurs Netwerk bijeenkomst.

In deze meetup zullen inspirerende sprekers je wegwijs maken in het starten en groeien van je vegan bedrijf. In een avond waar veganisme en ondernemerschap centraal staan doe je praktische ondernemerslessen op, hoor je nuttige ervaringen en leer je over winnende strategieen van andere start-ups. Daarnaast ontmoet je een hoop leuke andere vegans! Kom je ook?

HET PROGRAMMA

18.30 – 20.00 vegan dinner

20.00 – 21.30 presentaties

21.30 – 22.30 drinks & netwerken

DE SPREKERS

Introductie door Willem Blom. Willem is digitaal ondernemer en investeerder in vegan bedrijven.

Spreker 1: De start-up ervaringen van kersverse ondernemer Stephan Stegeman, oprichter van het online vegan warenhuis Shop Like You Give a Damn. Hij vertelt over hoe hij vier maanden na de lancering van het warenhuis door gesprekken met potentiële investeerders ging twijfelen over zijn businessmodel en begin dit jaar besloot om het roer om te gooien.

Spreker 2: Vergroten kans van slagen van je startup door Arnaldo Berndsen. Arnaldo is oprichter van OndernemingsplanHulp Nederland en heeft de afgelopen jaren enkele honderden bedrijfsinitiatieven voorbij zien komen. In zijn talk gaat Arnaldo samen met het publiek uitvinden wat jij kan doen om de kans van slagen van je bedrijfsidee zo groot mogelijk te maken. Hij maakt daarvoor gebruik van de cases uit het publiek en ervaringen uit de praktijk.

Spreker 3: Theresa Jentzsch, oprichter van het vegan tassenmerk OSIER, deelt haar ervaringen over het oprichten van haar startup naast een full-time baan. Ze vertelt over het soms ‘not so glamourous’ leven als nieuwe ondernemer en hoe het met veel hard werken maar ook leuke uitdagingen en ervaringen komt.

DE LOCATIE

De meetup wordt gehost bij Oproer Utrecht, brouwerij en plantbased restaurant. Geniet vooraf van een heerlijk, plantaardige maaltijd bij Oproer. Speciaal voor V-Entrepreneurs biedt Oproer een 2-gangen menu aan voor 20 euro.

TAAL

Deze meetup is in het Nederlands. Mochten er meerdere niet-Nederlandssprekenden aanwezig zijn, dan switchen we naar het Engels.

KOSTEN

Het bijwonen van de meetup is gratis. Het diner (€ 20,00) en de drankjes zijn voor eigen rekening.

EET JE MEE?

Laat ons uiterlijk een week van tevoren weten of je gezellig mee eet door een reply op deze uitnodiging. Je kunt ook een direct message naar Stephan sturen via meetup . Laat je niets weten, dan gaan we er vanuit dat je om 20.00 uur aansluit voor de presentaties.

Leave a Reply